BRIELLE – Na het succes van voorgaande jaren houdt Rotary Brielle aanstaande vrijdag- 13 december- voor de vijfde opeenvolgende keer een SantaRun voor jong en oud. Een gezellig evenement, waarbij honderd deelnemers zich als kerstmannen verkleden en enkele rondjes door het centrum van Brielle rennen.

Brielle is dan weer in kerstsfeer, het is Lichtjesavond, er is wintermarkt, de winkels zijn open en er is volop muziek, koek en zopie. De run wordt afgesloten met een loterij, waarmee weer mooie prijzen zijn te winnen. Iedereen kan meedoen, dus neem zoveel mogelijk vrienden en kennissen mee!

Dit festijn houdt de club voor een goed doel. Dit jaar komt de opbrengst ten goede aan de vereniging Vrienden van Catharijnekerk. Het programma start om 20:00 uur bij de inmiddels verlichte kerstboom op de Markt in het centrum van Brielle. Het startschot is om 20:30 uur en wordt weer verzorgd door burgemeester Gregor Rensen. Om 20:15 uur is er eerst nog een swingende warming up. 

Deelname kost €1 per deelnemer. Daarmee doe je mee aan een fantastisch evenement in kerstsfeer, steun je het goede doel en krijg je een kerstmannenpak -met baard!- en startnummer, een medaille en een gezonde aardigheid bij de finish. En ben je aanwezig bij de loterij, dan is je startnummer tevens je lotnummer.

Voor meer informatie of inschrijven: brielle.rotarysantarun.nl