BRIELLE – Elke eerste woensdag van de maand kun je bij Welzijn Ouderen in de Infirmerie genieten van gezellige muziek. Meestal is dit een opera. Dit seizoen maakt Welzijn Ouderen twee keer een uitstapje naar de wereld van de musical. Op woensdag 4 december is High Society te zien, een muzikale komedie naar een boek van Arthur Kopiten met muziek en teksten van Cole Porter en Suzan Birkenhead. De film markeerde het einde van de acteercarrière van Grace Kelly, die na de opnames in het huwelijk trad met prins Reinier III van Monaco.

Het verhaal speelt zich af op Long Island in de Verenigde Staten. De beroemde liedjesschrijver en miljonair C. K. Dexter-Haven organiseert een jazzfestival in Newport. Het huis waar hij repeteert staat ‘toevallig’ naast dat van zijn ex-vrouw Tracy Lord. Zij is bezig met de voorbereidingen van haar huwelijk met de zelfvoldane George Kitteredge. Net als in veel andere musicals gaat niet alles zoals ze heeft bedacht.

Of het uiteindelijk toch nog goed afloopt, kun je woensdag 4 december zien in de Infirmerie. De vertoning begint om 19.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur. De Infirmerie is te vinden in de Rozemarijnstraat 42 in Brielle. Toegangsprijs €3,50 en Bonuspashouders betalen €1,50. Voor meer inlichtingen: 0181-728281 (maandag t/m vrijdag 10.00 en 13.30 uur).

.