Paul Rijcken (Rijcken mode), Dennis Deurloo (Schoenmakerij Deurloo) en André de Vries (Chez André) zijn genomineerd voor de Brielse Ondernemersprijs 2019. Dat is gisteravond bekendgemaakt. De uiteindelijke winnaar neemt de prijs tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 6 januari 2020 in de St. Catharijnekerk in ontvangst.

BRIELLE – De Brielse Ondernemersprijs is een onderscheiding voor bedrijven gevestigd in de gemeente Brielle. De nominaties zijn door juryvoorzitter wethouder André Schoon tijdens de ondernemersavond in St. Catharijnekerk bekendgemaakt. André Schoon: “Als wethouder economie vind ik het belangrijk dat ondernemers Brielle op de kaart zetten. De drie genomineerden doen dit al geruime tijd en zijn hier succesvol in gebleken. Mensen komen van ver om een bezoek te brengen aan deze drie Brielse bedrijven.”

Stemmen
Naast de wethouder economie bestaat de jury uit een bestuurslid van de Brielse Belangenvereniging, een bestuurslid van de Ondernemersvereniging Brielle business-to-business en de winnaar van de Ondernemersprijs 2018. Zij beslissen mede op basis van een bedrijfsbezoek en de publieksstemmen wie de uiteindelijke winnaar wordt.

Stemmen op je favoriet kan t/m 4 december 2019 via www.brielle.nl/ondernemersprijs. De uitslag van de stemming weegt voor 25 procent mee in het juryoordeel. 

Ondernemersprijs Brielle
De Ondernemersprijs Brielle is voor een gedreven ondernemer, die kwalitatief ondernemerschap toont, kansen ziet en benut, innovatief is, een positieve bijdrage levert en gemeente Brielle op de kaart zet. De Brielse Belangenvereniging, de Ondernemersvereniging Brielle business-to-business en de gemeente Brielle hebben de hiertoe de handen ineen geslagen. Zij willen met de prijs ondernemers belonen die een positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het bedrijfsleven en het imago van Brielle leveren. Dit jaar is de derde keer dat de prijs wordt uitgereikt. De betrokken partijen zijn van mening dat de prijs een mooie traditie is.

Voor meer informatie: www.brielle.nl/ondernemersprijs