Deze zaterdag -16 november, een dag voordat Sinterklaas onze vestingstad aandoet- signeert Elizabeth van Driel, geboren Brielse (1963), in Boekhandel Hoofdstuk Eén haar in eigen beheer uitgegeven allereerste boek ‘Onderweg naar jou’. “Mijn boek is een pleidooi je eigen pad te lopen, ook al kunnen mensen de keuzes die je maakt in het leven niet volgen en zouden zij je liefst dwingen terug te keren op het geijkte pad. Het meest erge is als je als mens meemaakt dat mensen die je lief zijn, zich voor je schamen of niet met je om willen gaan omdat je levenswijze niet alledaags is.”

BRIELLE – ‘Onderweg naar jou’ is het verhaal over het leven van Kim die opgroeit in een doorsnee gezin in het achterland van Rotterdam. Voor Kim staat vast: zij zal ooit moeder worden. De prins op het witte paard komt echter niet langs. Zal ze toch moeder worden? Zo ja, hoe dan?
Door de ogen van Kim zien we hoe de familieleden omgaan met de eigenzinnige keuzes die zij maakt. Onverwachte ontmoetingen en verrassende wendingen bepalen haar bestaan. Kim wordt gedreven door een nieuwsgierigheid die haar van buitenstaander tot betrokkene maakt. Al zijn de gevolgen ervan ongewis, kleur bekennen blijkt onvermijdelijk te zijn.
Onderweg naar jou vertelt over een door liefde voor het leven gedreven zoektocht die leidt van de Zuid-Hollandse eilanden, langs Rotterdam naar Bali. Het is een pleidooi om met open vizier in de wereld te staan. Lees hoe het pad van Kim ontstond door erop te lopen.

Informatie
‘Onderweg naar jou’: ISBN: 978-94-634570-1-9, uitgegeven door Bintang Publishers. Het boek kost €17,95 en is te koop bij Boekhandel Hoofdstuk Eén, verder te bestellen via elke boekhandel in Nederland en rechtstreeks via www.sterrenkijker.eu. Zie ook Facebook: Het-boek-dat-Sterrenkijker-zou-heten-412271372863339/