BRIELLE – Als vanouds vindt de traditionele Spooktocht van Halloween zoals je gewend bent weer plaats door Brielle, met als startpunt de Markt om 19.00 uur. En wel op vrijdag 1 november! Dit jaar is de tocht gruwelijker dan ooit. Op het Mexicaanse thema ‘Dia de los Muertos’ kan iedereen helemaal los. Ga je liever als horror elfje of als compleet doorgedraaide operatiearts? Dat mag en kan natuurlijk ook, als het maar bloedstollend is.

Op de Markt zorgt een aandoenlijk sneue DJ Edwin the Craw voor een onheilspellende beat. Een huiveringwekkend optreden van een dansgroep uit Oud_Beijerland is hierbij helaas onvermijdelijk. Meebewegen mag, maar overdrijven wordt niet op prijs gesteld. Afsluitend is er nog een hopeloze kinderdisco en vinden de prijsuitreikingen plaats van de tien verschillende categorieën en de pompoenwedstrijd. De jury loopt -zelf ook spookachtig verkleed- tussen de spoken en griezels in.

Heb jij ook een leuke foto van jezelf en je vrienden en/of vriendinnen van deze Halloween? Stuur deze dan naar redactie@goedemorgenbrielle.nl mét je naam en wie weet zie jij deze volgende week wel terug in Goedemorgen Brielle.