Ze zijn met z’n drieën. Uit België. Vol talent en humor. Drie 21e eeuwse troubadours die de Briellenaren uitnodigen voor een reis naar België met hun nieuwe programma ‘Gecertificeerd 100% Belgisch’. Het wordt een reis langs de culturele kruispunten en tradities van hun land.

BRIELLE – Griff maakt al meer dan tien jaar een nieuw en uniek klankuniversum rond doedelzakklanken en traditionele muziek. Ondeugende liedjes, epische ballades en zinderende blaasmuziek vol sentiment vormen het reisprogramma.

Sinds 2018 treedt Griff op in een nieuwe bezetting met Rémi Decker (doedelzak, fluit, zang), Liesbet Marivoet (doedelzak, fluit, zang) en Raphaël De Cock (uilleann pipes, fluit, zang).

Het concert van Griff is zondag 10 november om 15.00 uur in de thuisbasis van FolkClub Brielle, Café ‘t Kont van het Paard, Kaatsbaan 1-3. Kaarten zijn te koop bij boekhandel Hoofdstuk EEN, Nobelstraat 16 en bij de ingang. Reserveren kan ook via 06-30369348 of folkclubbrielle@outlook.com. De entree bedraagt €10, inclusief koffie.

In december komt de Rotterdamse Bluegrass-formatie ‘Red Herring’ naar Brielle. Ze besteden dan veel aandacht aan hun laatste album. Vorig jaar moest de groep afzeggen vanwege een handblessure van de banjospeler.

Voor meer informatie: www.folkclubbrielle.nl