Het is weer Kinderboekenweek! Dit jaar gaat de Kinderboekenweek over reizen. Van fiets tot trein en van auto tot bus. In de bieb zijn allerlei leuke boeken, video’s en e-books over reizen te vinden. Reis je ook mee?

BRIELLEVosje won een Zilveren Griffel én een Zilveren Penseel voor het beste geïllustreerde kinderboek. Schrijver is Edward van de Vendel en de Illustrator Marije Tolman. Over Vosje: Vosje rent door de duinen. Bij een val van een bunker maakt hij een harde smak. Terwijl hij versuft op de grond ligt, droomt hij over zijn leven …

Droomopa won een Zilveren Griffel voor het beste geïllustreerde kinderboek. Schrijver is Dolf Verroen. Over Droomopa: Thomas logeert bij opa en oma. Dan overlijdt opa plotseling. Van oma mag Thomas niet bij opa gaan kijken, maar hij gaat toch. Thomas ziet dat opa niet meer kan dromen. Hij denkt terug aan alle dromen waar opa altijd over vertelde.

Meer weten? Kom naar de bieb aan de Reede 2 in Brielle. Eerst even bellen kan ook: 0181- 414781 of mail naar: info@bzhd.nl.