Na een jaartje weggeweest te zijn, vindt op zondag 5 januari 2020 weer traditiegetrouw de Halve van Westvoorne plaats. Deze halve marathon, waarbij hardlopers ook kunnen kiezen voor 10 kilometer of 5 kilometer, is beroemd en berucht om het zware parcours en de vaak barre weersomstandigheden. Voorne Atletiek spreekt dan ook niet voor niets van ‘de stoerste Halve van Zuid-Holland’.

VIERPOLDERS – Al jaren wordt deze loop georganiseerd door de atletiekvereniging, gevestigd op het Geuzenpark in Vierpolders. Oorspronkelijk georganiseerd voor hardlopers, is er deze editie voor het eerst de mogelijkheid de 5, 10 en 21,1 km te wandelen. Een prachtig sportief begin van het nieuwe jaar, waar je ook voor kiest.

Ook kinderen kunnen zich inschrijven, zij hebben de keuze uit een 1 of een 2 kilometer.
Na afloop is er voor iedereen die vooraf ingeschreven heeft via www.inschrijven.nl gegarandeerd een warme snack en een unieke herinnering aan deze zware loop.

Start en finish vinden weer plaats vanaf Paviljoen de Duinrand, Strandweg 4 in Oostvoorne. Schrijf je snel in, de inschrijving is nu geopend! Bovendien is voor-inschrijving stukken voordeliger dan inschrijving ter plaatse. Nog vragen? Stuur een mail naar dehalvevanwestvoorne@gmail.com. (bron: Voorne Atletiek)