VIERPOLDERS – Al ruim drie jaar gaat elke woensdag vanaf het Dijckhuis Vierpolders een groep enthousiaste wandelaars van start voor een wandeling van 5 of 10 kilometer. Hierna wordt met elkaar koffie gedronken en nog wat gezellig nagepraat. De groep varieert qua samenstelling en qua aantal. Maar elke keer blijkt weer een flink aantal enthousiaste wandelaars uit Vierpolders en van verder weg, klaar te staan.

Op 30 oktober wil het Dijckhuis de minder mobiele mensen uit het Catharina Gasthuis in Brielle ook een leuke wandeling aanbieden. Hiervoor is het Dijckhuis op zoek naar mensen die willen helpen om de bewoners met een rolstoel te duwen. Het programma is als volgt: om 10.00 uur wordt er koffiegedronken met elkaar en van 10.30 tot 12.00 uur gaan de mensen van het Dijckhuis op pad vanaf het Gasthuis. Vind je het leuk en wil je graag meewandelen met een bewoner in een rolstoel? Geef je dan op! Wil je wel meedoen, maar wil je het rolstoelduwen afwisselen met iemand anders, meldt dit dan in je bericht. Ken je anderen die dit ook willen doen? Geef hen dan ook op. Je kunt dit mailen naar karinvandervalk25@gmail.com, zodat de organisatie van het Dijckhuis bijtijds weet hoeveel ouderen met een rolstoel kunnen rekenen op dit uitje.