BRIELLE – Het is een traditie geworden om de vrijwilligers die zich al een lange tijd inzetten voor alle klanten van Careyn de Plantage en Careyn ‘t Akcent, te eren tijdens het jaarlijkse jubilarisfeest. De volgende vrijwilligers werden in het zonnetje gezet:

Dhr. J. Donkers – 12,5 jaar vrijwilliger

Mw. I. Groot – 12,5 jaar vrijwilliger

Mw. S. Herlaar – 12,5 jaar vrijwilliger

Dhr. J. Hut – 12,5 jaar vrijwilliger

Mw. M. Snoeij – 12,5 jaar vrijwilliger

Mw. L. v. Leeuwen – 30 jaar vrijwilliger

Mw. D. Nieuwland – 30 jaar vrijwilliger   

Mw. W. Kastelein – 30 jaar vrijwilliger

De vrijwilligers zijn beloond met een unieke schaal die door de deelnemers van de keramiekgroep van Careyn ’t Akcent gemaakt is. Onder genot van alle lekkernijen van de high tea was er gelegenheid om een praatje met elkaar te maken. Het thema van deze dag was Gezelligheid! Het thema dat zeker bij alle vrijwilligers past, naar wie grote dank uitgaat voor hun inzet.

Mocht u een ook een kijkje willen nemen binnen het vrijwilligerswerk bij Careyn de Plantage of op ons Activiteiten Centrum ’t Akcent, maak dan een afspraak: Jacqueline van Barneveld, j.vanbarneveld@careyn.nl of 0181-476000/06-53679688.