VOORNE-PUTTEN – Geen makkie was het voor Jahmal van der Wagt, Julian Huijgen en Haylie Ketting en tijdens de Open Ilyo 2019 te Aarschot, België.

Jahmal en Julian haalden alles uit de kast om zoveel mogelijk punten te scoren in hoop op een podiumplaats. Echter dachten hun tegenstanders er net zo over en grepen nét het goud weg voor de neuzen van deze twee heren. Waar de één iets van teleurstelling liet blijken, was de ander blij met zilver.

Haylie greep net naast een finaleplaats. In een loodzware poule lukt het haar niet om door te stromen naar de finale. Het verschil was enorm klein en moest het vandaag doen met een negende plek van de vijftien deelnemers. Gelukkig deed Haylie ook mee in de categorie Team en sleepte hier zilver binnen met haar damesteam.

Een mooie dag en een goede voorbereiding op het NK welke aanstaande zaterdag 5 oktober plaatsvindt in Oss.