De kleurenpracht van de herfst is al duidelijk te zien op de Brielse wallen, hierdoor weten ze in ’t Kont van het Paard dat het weer tijd is voor bokbier! Voor de zesde keer wordt op zondag 6 oktober vanaf 14.00 uur een gezellig bokbierfestival georganiseerd met onder meer Ierse feestmuziek en diverse bokbieren.

BRIELLE – Van de tap zullen diversen bokbieren verkrijgbaar zijn, de muziek deze middag zal verzorgd worden de Hellevoetse band ‘3 whisky and a beer’. Three whisky speelt folkmuziek, zoals de poques en de Dublinners, en treedt op tussen 15.00 en 17.30 uur. In de pauzes geeft bier-sommelier John informatie over bokbieren. Van de tap zijn acht verschillende bokken verkrijgbaar zijn, waaronder Apfelstrudel Doppelbock, De Gecroonde Bock, Hertog Jan bok 2018, Awesome Autumn Rum Bock en Madeleine.

Aansluitend aan de middag is het mogelijk om gebruik te maken van het Bourgondisch buffet. Het buffet bestaat uit spareribs, drumsticks, Oma’s draadjesvlees, diverse salades, stokbrood en friet. De kosten van het buffet bedragen € 12,50. De rest van de middag is gratis toegankelijk. ’t Kont van het Paard is gevestigd aan de Kaatsbaan 1.