BRIELLE – Maaike Ouboter komt zondag 6 oktober naar BREStheater. Maaike werd bekend door haar deelname aan het tv-programma De Beste Singer Songwriter. Afgelopen jaar bracht ze haar tweede album uit ‘Vanaf Nu Is Het Van Jou’, waarvoor ze op zoektocht ging. Een zoektocht vol hartverwarmende en hilarische ontmoetingen. Voor haar nieuwe voorstelling ging zij wederom op zoek, maar nu in zichzelf. Naar wat haar beroert, naar wat haar ontroert en naar wat haar beweegt om de dingen wel of niet te doen.

“Ik kijk er heel erg naar uit om zo klein te gaan spelen. Open en eerlijk. Ik ben inmiddels weer wat ouder en verder en heb de afgelopen tijd de rust gevonden om terug te kijken en mezelf iets beter te begrijpen. Daar ben ik over gaan schrijven. Dingen waarvan ik dacht dat ik ze had verwerkt, of waarvan ik niet eens wist dat ze er zaten. Het is fijn om mijn hart op te kunnen schrijven en bijzonder om het te mogen delen,” aldus Maaike Ouboter.

Met ontwapenende anekdotes en verhalen, bekende liedjes en nog niet eerder gespeeld materiaal komt Maaike in dit nieuwe theaterconcert als nooit tevoren zo dicht tot haar publiek. Maaike neemt je mee in haar wereld, wijst op details die we eerder niet zagen en laat ons opnieuw naar de dingen kijken. 

Openingstijden theaterkassa: woensdag van 9:30 tot 12:30 uur, vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur en een uur voor aanvang van elke voorstelling. De theaterkassa bevindt zich aan de balie van DukdalfBRES en is tijdens openingstijden ook bereikbaar via 0181-413308. Kaartjes reserveren kan 24/7 via www.brestheater.nl.