VOORNE-PUTTEN – Gemeenten op Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee organiseren op 29 oktober 2019 een congres cybercriminaliteit voor ondernemers. Doel van dit congres is ondernemers bewuster te maken van de risico’s van cybercrime. Ook krijgen zij tips om de digitale veiligheid van hun onderneming te vergroten. Het congres vindt plaats in Theater Twee Hondjes in Hellevoetsluis en is van 16:00 – 20:00 uur. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries begeleidt het congres.

Maar liefst één op de vijf ondernemers wordt slachtoffer van cybercrime. Het is de snelst groeiende vorm van misdaad en het schadebedrag is ruim 10 miljard euro per jaar. En dat terwijl deze vorm van criminaliteit in veel gevallen voorkomen kan worden. Het is daarom belangrijk dat hier aandacht voor is.

Burgemeester Milène Junius opent op 29 oktober het congres met Peter R. de Vries. Deelname aan het congres is gratis. Ondernemers uit Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee kunnen zich aanmelden via http://bit.ly/digitaal-veilig. Let op: er zijn 190 plekken beschikbaar en vol=vol. Neem voor meer informatie contact op met Michael de Man via 06–31 68 08 11 of michael.deman@hetccv.nl.