Zanggroep Encore is een koor met ruim zestig enthousiaste mannen en vrouwen, verdeeld over vijf stemgroepen. Op 5 oktober is het koor te beluisteren tijdens het korenfestival ‘de Watergeus’, een festival met koren op diverse locaties in de hele stad. Encore zal die dag 2x optreden: om 11.00 uur in de Catharijnekerk en om 15.00 uur in het Arsenaal.

BRIELLE – Zanggroep Encore is steeds bezig met het vernieuwen van het repertoire. Zo is een deel van het kerstrepertoire vernieuwd, welke te beluisteren is tijdens het kerstconcert dat op 14 december 2019 wordt gegeven in de Welkomkerk in Rockanje. Dit wordt een concert in samenwerking met twee koren, te weten ‘Timeless’, een vocal group uit Hellevoetsluis en meisjeskoor ‘De Vrolijke Nootjes’ uit Nootdorp.

Zanggroep Encore is nog op zoek naar enthousiaste zangers en kan versterking gebruiken bij de bassen en tenoren. Komt ook eens een kijkje nemen tijdens één van de repetities op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Welkomkerk aan de Hoogvlietlaan in Rockanje. Zie ook www.zanggroepencore.nl of neem contact op met voorzitter Ada Dekker, tel. 0181-412393.